Mengenai Naturecan

Naturecan adalah syarikat makanan suplemen dan kecergasan yang berpusat di UK dan dilancarkan di Malaysia pada tahun 2021. Keutamaan kami adalah menyediakan produk kecergasan, termasuk protein dan suplemen berkualiti tinggi, yang dihasilkan dengan menggunakan kaedah pengeluaran lestari. Kami tidak hanya menumpukan pada kualiti produk, tetapi juga pada pembuatan produk dengan cara yang lestari dan beretika.

Unique Selling Points – Supply Chain Excellence, Range, Content and Global Reach

Kini dijual di lebih 20 negara di seluruh dunia. Kami memberi tumpuan untuk memberikan produk berkualiti tinggi dan inovatif di seluruh dunia.

Naturecan menyokong kehidupan seharian aktif anda dengan protein, suplemen sukan, senaman, kecergasan dan makanan tambahan yang popular yang dapat membantu anda meningkatkan prestasi dan membantu menguruskan kesihatan harian anda. Semua makanan suplemen kami telah menjalani dua ujian kualiti yang ketat, satu semasa pengeluaran dan satu selepas pengeluaran. Setelah mengesahkan campuran dan berat badan, kami memberikan produk yang telah menjalani ujian kualiti oleh pihak ketiga kepada pelanggan kami.

Decoration
Naturecan Vegan CBD

Misi Kami

Misi kami adalah menyokong gaya hidup aktif anda dengan menyediakan produk berkualiti tinggi yang dihasilkan secara lestari dan sedekat mungkin dengan alam semula jadi. Kami sentiasa menghargai suara pelanggan agar dapat melakukan penambahbaikan setiap hari. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, komen atau permintaan, jangan ragu untuk menghubungi kami di support-my@naturecan.com. Pastikan juga untuk melanggan buletin kami yang memberikan maklumat produk terkini dan tawaran hebat.

Jualan paling laris

Essential Amino Acids
Essential Amino Acids

Essential Amino Acids

RM235.00 MYR
Algae Omega-3
Algae Omega-3

Algae Omega-3

RM59.00 MYR
CLA
CLA

CLA

RM59.00 MYR
Vitamin C
Vitamin C
Vitamin C

Vitamin C

RM41.00 MYR
Melayu